Kallelse till Årsmöte i Älvstadens Konstförening

 

Boarding 150x115cmVälkomna på föreningens årsmöte tisdagen den 21 mars 2017 kl 18.00 i RiverCity Gallery´s lokaler på Monsungatan 57. (Granne med Bockkranen på Eriksberg)

Vi får möjlighet till en egen visning av Stina Gunnarssons utställning (måleri). Läs mera om Stina Gunnarsson på RiverCity Gallery. Stina är på plats och berättar om sin konst och sitt konstnärskap.

Stina Gunnarsson, vinnaren av SVT:s serie ”Konstnärsdrömmen”, målar gärna i stort format, framförallt i akryl. Motiven är olika människor eller miljöer, som fångar en stämning eller känsla. Stina började på 90-talet med akvarell och grafik, och det är därifrån grunden kommer för den speciella stil i akrylmåleriet som hon har idag. Stina målar även i akvarell, vilket också kommer att visas på den här utställningen.

Vi börjar med det formella årsmötet och därefter bjuds på mingel, tilltugg och konstvisning.

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till lokalen om man kommer med bil. I annat fall går det att åka buss 33 till hållplats Bockkranen, alternativt buss 16 till Eriksbergstorget eller Älvsnabben till Eriksberg och promenera därifrån.

Anmäl dig till årsmötet senast den 16 mars på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Motioner till årsmötet skickas senast 7 mars till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Årsmöteshandlingar kommer att skickas till medlemmarna minst 7 dagar före mötet.

 

Varmt välkommen!